Knarvik Dyreklinikk ønsker alle nye og gamle kunder hjertelig velkommen til våre flotte og velutstyrte lokaler!
Vi har bred erfaring når det gjelder diagnostisering, behandling og oppfølging av dyr, og behandler både smådyr og store dyr. Klinikken har som mål å hjelpe når du trenger hjelp, og sammen med deg, gi ditt dyr optimal behandling.

 

_DSC7214
Lars-Fredrik Sæthre er veterinær. Han utdannet seg til veterinær i Berlin, og ble uteksaminert i 2002. Etter endt utdannelse har han jobbet i Sarpsborg, Bergen og Nordhordland. Han har spesiell interesse for tenner og tannhelse. Han jobber med de fleste behandlinger av hund og katt, samt andre smådyr, og kjører også ut for å behandle produksjonsdyr. Lars-Fredrik bor i Alversund med familien og har for tiden ingen dyr.
_DSC7230
Sondre Halsne Juvik er veterinær. Han har sin veterinærutdannelse fra Australia og Norge, og ble uteksaminert i 2010. Han har jobbet med stordyrspraksis i Hjelmeland og smådyrspraksis på Askøy, men har siden endt utdannelse vært fast ansatt ved Knarvik Dyreklinikk. Han har spesiell interesse for indremedisin, men trives også godt med å kjøre hestepraksis og stordyrpraksis.

 

Bilde av Ingfried
Ingfried Hallan er veterinær. Hun er ringevikaren vår, og hjelper oss når vi skal på kurs, ha ferie eller trenger en ekstra veterinær på klinikken. Hun er født og oppvokst på Osterøy. Veterinærutdannelsen ble tatt i Budapest, Ungarn. Har mann, som for øvrig også er veterinær, tre barn, to hunder og katten Bent. Spesialkompetansen hennes er parasittbeskyttelse og utenlandsreiser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unnamed
Kjersti Ovrid, Veterinærassistent Kjersti er den som har jobbet lengst ved Knarvik Dyreklinikk. Hun har opparbeidet seg masse god efaring, og er en uvurderlig ressurs for klinikken. Hjemme har Kjersti både hund, katter og hester.

 

_DSC0307
Sissel Hodnekvam er dyrepleier og har jobbet ved Knarvik Dyreklinikk siden 2010. Hun ble uteksaminert fra Danmark i 2013. Hun har spesiell interesse for katter og katteadferd, og har tilleggsutannelse innen anestesi og smertebehandling.

 

_DSC4825
Camilla Kårbø er dyrepleier. Hun har utdannelsen sin fra Danmark, og ble uteksaminert i 2014. Hun begynte å jobbe hos oss allerede som student, og vi er veldig glad for at hun ville fortsette å jobbe her etter endt utdannelse.

 

_DSC9302 copy
Ingrid Målsnes er dyrepleier. Hun ble uteksaminert fra Hansenberg i Danmark oktober 2014. Etter endt utdannelse har hun jobbet på en smådyrsklinikk i Stavanger. Hennes hovedinteresser er intensivbehandling og akuttmedisin, og hjemme har hun en liten Stabyhoun.

 

_DSC2429
Mai-Linn Jæger Aga er dyrepleier Hun ble uteksaminert fra Danmark i 2009, og har siden 2006 jobbet ved Tertnes og Gården Dyreklinikker. Hun begynte å jobbe hos oss i 2013, og vi er glade for at hun ville komme å jobbe for oss. Mai-Linn har kompetanse innen anestesi og hundeadferd. Hun har gått Hagan Hundeskole i regi av Turid Rugaas.