Her på Knarvik Dyreklinikk ønsker vi å gi både deg og hunden din en mest mulig positiv opplevelse. Hunden med sitt helt spesielle språk, de dempende signalene, er fascinerende og samtidig utrolig givende å få lov til å jobbe med. Og vi møter flere forskjellige «personligheter» i løpet av en dag. Vi ønsker å møte hunden din på best mulig måte, og dette er en av grunnene til at vi har satset på høy kompetanse innen hundeatferd på klinikken, og på denne måten kan vi tilrettelegge og planlegge behandlingen av din hund.

Har du spesielle behov eller ønsker du vil vi skal ta hensyn til i forhold til din hund, ta gjerne kontakt med oss på forhånd av din konsultasjon slik at vi kan tilrettelegge for dette. Ønsker du en egen atferdskonsultasjon, eller rådgivning innen hundeatferd så tilbyr vi også dette.

Er dere i nærområdet er du og din hund hjertelig velkommen til å stikke innom for en hyggelig samtale og en kopp kaffe. Her vanker det alltid en godbit til våre firbeinte venner, og det kan være veldig spennende for hunden og bare få komme inn på klinikken, snuse litt rundt å «lese avisen» uten at det trenger å føre til et stikk i rumpen eller andre ubehagelige overraskelser.