top of page

Vi ved Knarvik Dyreklinikk er veldig bevisst på å gjøre kattens og hundens besøk hos oss til en så bra opplevelse som mulig. De fleste katter og hunder er lite begeistret for bilturer, bur og fremmede plasser. En tur til veterinæren kan derfor bli en utfordring, men er noen ganger nødvendig. Her på klinikken er vi så heldig å ha en dyrepleier med lang erfaring, og stor interesse innen katteadferd og hundeadferd.

bilderamme14.PNG

Den lille kattungen føler seg ofte ensom når den kommer hjem til deg, fordi den akkurat har blitt skilt fra moren og søsknene sine. For å begrense kattungens forvirring er det viktig at du som eier forbereder mottakelsen i den nye familien.

Når man får en ny valp i huset har man store forventninger til det nye familiemedlemmet. Det er en spennende tid, men også en tid som legger grunnlaget for fremtiden. Man må ta hensyn til den omstillingen det er for en liten valp å bli skilt fra mor og kullsøsken, og komme til en helt ny familie

I mange tilfeller er det ikke alltid mulig, ei heller nødvending å oppsøke veterinær. for eksempel ved reise uten tilgang på veterinærhjelp eller ved «enkle» sykdomstilstander. Dette er enkle ting som du kan gjøre selv. Er du i tvil burde du kontakte oss. Vi satt sammen noen tips og råd på hvordan du kan klare dette selv.

bilderamme15.PNG
bilderamme16.PNG
bilderamme17.PNG
bottom of page